Ολες οι προσφορές ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα σε μια σελίδα!
9820 ξενοδοχεία και 1088 προσφορές
ALSOS HOUSE
ΕΛΛΑΔΑ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Κανάρη 5, 422 00
9252_logo

Το Alsos House (A Class) προσφέρεται για μονοήμερη ή πολυήμερη παραμονή, για οικογένεια, παρέα φίλων και όχι μόνο και είναι προσφάτως ανακαινισμένο. Η Καλαμπάκα συνδέεται με τα μοναστήρια με το παλαιό πέτρινο μονοπάτι φιδωτό ανάμεσα στο «πέτρινο δάσος» καταλήγοντας στην είσοδο της μονής Αγίας Τριάδας με 45′ λεπτά περπάτημα. Στα 200 μέτρα η Βυζαντινή εκκλησία του 11ου αιώνα, μοναδικό αρχιτεκτονικό μνημείο.

Ο ιδιοκτήτης είναι απόφοιτος τουριστικής Σχολής Ρόδου με πείρα και ευαισθησία στις ταξιδιωτικές ανάγκες.Χρήση Αγγλικής, Γαλλικής, Ιταλικής, Ολλανδικής και Γερμανικής γλώσσας. Η Καλαμπάκα είναι επίσης γνωστή για το υγιεινό της κλίμα. Ήπιο ηπειρωτικό και ξηρό χωρίς υγρασία .Ευεργετικό για την υγεία. Η Καλαμπάκα έχει τραίνο. Προτιμήστε το. Καθημερινά απ” ευθείας. Αθήνα-Καλαμπάκα σε 4 ώρες. Θεσσαλονίκη επίσης. Ένα ταξίδι χωρίς άγχος. H Καλαμπάκα οργανώνει από τα καλύτερα καρναβάλια στην Θεσσαλία.Στις Απόκριες πολλές εκδηλώσεις και παρέλαση αρμάτων.

Παροχές Δραστηριοτήτων: Δυνατότητα ξενάγησης των ιερών μονών.Οι περιπατητές επίσης μπορούν να γνωρίσουν να εξευρευνήσουν και να απολαύσουν από κοντά τα μυστικά απόκρυφα μονοπάτια και ασκητήρια των ιερών βράχων. Υπάρχουν τοπικοί συνοδοί βουνού. Συνεργαζόμαστε με την αναρριχητική λέσχη για αναρρίχηση. Παρέχουμε πληροφορίες για τον ορεινό όγκο της Πίνδου, διάβαση, χειμερινά-καλοκαιρινά σπορ και μονοήμερες εξορμήσεις όπως Περτούλι, λίμνη Πλαστήρα, Μέτσοβο.

Προσφορές
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές.
Παροχές
Πληροφορίες
Περιοχή
Επικοινωνία
 • Εγκαταστάσεις ξενοδοχείου

  Αίθουσα πρωινού, Επιτρέπονται κατοικίδια, Θέρμανση, Υπηρεσία φύλαξης νηπίων,

  Εγκαταστάσεις δωματίων

  DVD player, Internet, Ανεμιστήρας, Εξοπλισμός κουζίνας, Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, Θέρμανση, Κλιματισμός, Μπάνιο/Ντους, Πιστολάκι μαλλιών,

  Πιστωτικές κάρτες που δέχεται το ξενοδοχείο
          
 • Έτος κατασκευής του ξενοδοχείου:

  1998

  Έτος ανακαίνισης του ξενοδοχείου:

  2002

  Μήνες λειτουργίας του ξενοδοχείου:

  Από Ιανουάριος έως Δεκέμβριος

 • Απόσταση του ξενοδοχείου από πόλη:

  400 m

 • Στοιχεία επικοινωνίας ξενοδοχείου:

  Διεύθυνση:

  Κανάρη 5, 422 00
  ΕΛΛΑΔΑ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

  Τηλέφωνα:

  +30.2432024097

  Κινητά τηλέφωνα:

  +30.6972544825

  Φαξ:

  +30.2432079191

  Ιστοσελίδα ξενοδοχείου:

  Υπεύθυνος ξενοδοχείου:

  Καρακαντας Ιωάννης×